رئیس مرکز جهادکشاورزی قطرویه از برگزاری کارگاه آموزشی پيش‌گيري از تب كريمه كنگو با حضور جمعي از بهره‌برداران در محل مسجد جامع این شهر خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، مجتبی شعاع  با اشاره به تعامل خوب بين جهادكشاورزي و شبكه دامپزشكي، گفت:  با استمرار  آموزش صحيح به جامعه هدف مي‌توان در جلوگيري از وقوع بيماري‌ها و تضمين بهداشت عمومي گام مؤثري برداشت.

 در ادامه عليرضا شجاعت‌پور كارشناس شبكه دامپزشكي نی‌ریز و مدرس این کارگاه اظهارکرد: تب خونريزي‌دهنده كريمه كنگو (CCHF) ) يك بيماري ويروسي حاد، تب‌دار و مشترك بين انسان و دام است که از طریق کنه منتقل می‌شود.

به‌گفته وی؛  با شروع فصل گرما و تشديد فعاليت كنه‌ها اين بيماري  از طريق گزش كنه يا تماس با خون يا ترشحات  انسان و لاشه دام آلوده منتقل مي‌شود.

شجاعت‌پور افزود: تب خونريزي‌دهنده كريمه كنگو در انسان، بيماري شديدي همراه با مرگ و مير حدود ۳۰ درصدايجاد مي‌كند.

این کارشناس تاکیدکرد: ذبح دام می‌باید در كشتارگاه انجام شود و از گوشت فاقد تأييد سازمان دامپزشكي استفاده نشود؛ همچنین توصيه مي‌شود به مدت 24 ساعت لاشه گوسفند پس از ذبح در يخچال نگهداري شود و سپس با پوشيدن دستكش آن را قطعه قطعه کنند و مورد مصرف قرار گيرد.