مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز از آغاز برداشت زردآلو از280هکتار باغ‌های این شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری گفت: برداشت این محصول در شهرستان نی ریز از نیمه دوم خرداد‌ماه شروع شده است و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.

وی تصریح‌کرد: سطح زیر کشت این محصول در شهرستان عمدتا در بخش پشتکوه است و پیش‌بینی می شود امسال 200 تن زردآلو برداشت شود که به دلیل سرمازدگی، کاهش 90 درصدی تولید را شاهد هستیم.

بصیری با بیان اینکه فلکه ای، تخم گردی، شدو، خیاری و محلی از ارقام کشت شده  این محصول در نی‌ریز به شمار می‌آید؛ افزود: زردآلوی تولیدی این شهرستان به‌دلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار و مورد توجه خریداران است.