مدیرجهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از برداشت گوجه‌سبز از سطح چهار هکتار باغ‌های شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری گفت: پیش‌بینی می‌شود؛ امسال تا پایان خردادماه حدود ده تن محصول، برداشت و روانه بازار شود.

وی با بیان اینکه  برغانی، رقم درختان گوجه سبز است؛ افزود: غالب گوجه سبز‌های شهرستان در بخش پشتکوه تولید و به‌صورت تازه‌خوری به بازار عرضه می‌شود.

بصیری تصریح‌کرد: گوجه‌سبز به آلوی وحشی سبز رنگ معروف است؛ این میوه دارای مقدار زیادی از پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدرات‌ها و نمک‌های معدنی است و  اسید‌های ارگانیک سبز آن شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک، اسیدبنزوئیک و اسید تاتاریک می‌باشد و طرفداران زیادی به ویژه بین کودکان و نوجوانان دارد.