مدیر جهادکشاورزی شهرستان نيريز از برداشت 160 تن آلوبخارای دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان بالغ بر 170 هکتار می باشد که 160 هكتار آن بارور است.
به گزارش روابط عمومي مديريت جهادكشاورزي شهرستان ني ريز، علیرضا بصیری افزود: همه ساله برداشت این محصول از اواسط مرداد ماه آغاز میشود و تا اواسط شهریورماه ادامهدارد.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هكتار کاهش یافتهاست.
بصیری تاکیدکرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.