مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز از آغاز برداشت زیتون در سطح 130 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری با بیان اینکه 70درصد از محصول زیتون شهرستان به‌ منظور تهیه کنسرو استفاده می شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

وی اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر100 تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

او بیان‌کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با "سود" و "دستی" انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

بصیری به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر‌ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهم ترین این اقدامات در طول یک سال گذشته است.