مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از برداشت انگور دیم از سطح 1300 هکتار تاکستان‌های شهرستان خبرداد و گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲ هزار تن انگور از تاکستان‌های نی ریز برداشت شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه رقم غالب انگور شهرستان محلی و به صورت دیم است اظهار کرد: عملیات  برداشت این محصول از اواخر شهریور ماه آغازشده است و تا نیمه مهرماه ادامه دارد.

وی ابرازکرد: سطح عمده  انگور نی ریز در بخش مرکزی و شهر مشکان بخش پشتکوه است که بیشتر آن  به صورت شیره انگور و بقیه به صورت تازه خوری و مویز روانه بازار مصرف می شود.