سرپرست جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت "به" از 440 هکتار باغ‌های این شهرستان آغاز شده‌است که از این میزان 420 هکتار آن مثمر  است.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، نادر زارعی با اشاره به این‌که کار برداشت "به" تا پانزدهم آذرماه ادامه‌دارد، تصریح‌کرد: با وجود خسارات ناشي از خشك‌سالی، تگرگ، کمبود آب و گرمازدگی؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به 4500 تن "به" تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول اظهارکرد: میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهم‌ترین بازارهای  این محصول در نی‌ریز هستند.

به‌گفته وی؛ رقم اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام "به" کاشته شده در این شهرستان به شمار می آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی نیز برخوردارند.