سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز از آغاز برداشت زیتون در سطح یکصد هکتار از باغ‌های این شهرستان خبرداد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، نادر زارعی با بیان اینکه 70درصد از محصول زیتون شهرستان به‌‌منظور تهیه کنسرو استفاده می شود؛ گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبان‌ماه است.

وی اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بالغ بر200 تن زیتون در نی‌ریز تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول ابرازکرد: ارقام غالب زیتون در نی‌ریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زرد‌زیتون و شیراز است.

او بیان‌کرد: فرآوری زیتون به‌منظور تهیه کنسرو، ترشی و روغن‌کشی با "سود" و "دستی" انجام و به شهرستان‌های اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال می‌شود.

زارعی به عملیات باغی انجام‌شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغ‌های زیتون که هر‌ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام می‌شود؛ اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه از مهم‌ترین این اقدامات در طول سال‌های گذشته بوده که متاسفانه در دو سال اخیر هیچ‌گونه اعتباری به شهرستان تخصیص‌داده نشده است.