مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت "به" از 440 هکتار باغ‌های این شهرستان آغاز شده‌است که از این میزان 420 هکتار آن مثمر  است.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری با اشاره به این‌که کار برداشت "به" تا پایان آبان‌ماه ادامه‌دارد، تصریح‌کرد: با توجه به خسارات ناشي از خشكسالی، کمبود آب و گرمازدگی که به اين محصول واردشده؛ نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه بوده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، نزدیک به 4500 تن "به" تولید و روانه بازار مصرف شود.

این مقام مسئول اظهارکرد: میادین استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان علاوه بر مصرف درون استانی، از مهم‌ترین بازارهای  این محصول در نی‌ریز هستند.

به‌گفته وی؛ اصفهانی، شیشه‌ای، کدوئی و محلی از مهم‌ترین ارقام "به" کاشته شده در این شهرستان به شمار می آیند که از کیفیت و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند.