مدیر جهادکشاورزی شهرستان نيريز از برداشت 165 تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول در منطقه مشكان به مساحت 185 هکتار می باشد که 165 هكتار آن بارور است.
به گزارش روابط عمومي مديريت جهادكشاورزي شهرستان ني ريز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشده و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشکسالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هكتار کاهش یافته که بالغ بر 165 تن محصول تر از سطح باغها برداشت و روانه بازار شده است.
بصیری تاکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.