معاون فنی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: رطوبت نسبی گلخانه نقش تعیین کنندهای در کمیت و کیفیت محصول و کنترل آفت و بیماریها دارد که میزان آن برای محصولات و مناطق مختلف متفاوت است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، محمدرضا ایزدپناه تصریحکرد: رطوبت نسبی کم و دمای زیاد باعث ریزش گل و میوهها و همچنین رطوبت نسبی زیاد و دمای کم باعث ایجاد گسترش بیماریهای قارچی میشود بنابراین ایجاد توازن بین دما و رطوبتسنج در گلخانهها الزامی است.
وی افزود: در روزهای بارانی که رطوبت گلخانه بیشتر است بهتر است سمپاشی و کوددهی به صورت محلولپاشی انجام نشود و همچنین از هرس گیاهانی مثل گوجهفرنگی خودداری شود تا احتمال ایجاد و گسترش کپک خاکستری کاهش یابد.