مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: سالانه 100هزار تن انار از 5هزار هکتار باغ این شهرستان برداشت می شود که از‌این‌نظر مقام اول استان فارس را داراست.

 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری افزود: متوسط و حداکثر عملکرد در باغ‌های این شهرستان بترتیب 22 و 150تن در هکتار است.

به گفته وی عمده‌ترین رقم انار تولیدی نی‌ریز رباب است که به دلیل رنگ پوست و آریل، درصد فیبر، طعم میوه و ضخامت پوست بسیار بازار پسند بوده و شهرت جهانی دارد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: انار نی‌ریز علاوه بر مصارف داخلی به کشورهای آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، کره جنوبی، روسیه، و برخی کشورهای اروپایی صادر می‌شود که زمینه ایجاد 4هزار و 500 فرصت شغلی موقت را فراهم کرده است.

بصیری با بیان این‌که در بخش صنایع تبدیلی با توجه به پتانسیل بالای شهرستان، کارخانه های صنعتی فرآوری انار نی ریز مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: از جمله تولیدات آنها آب انار، رب، سس، شربت، مارمالاد، ژله، بستنی، ترشی، سرکه و لواشک انار است که با استقبال خوب و ارزآوری برای کشور همراه بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز در پایان تاکید کرد:  کمبود آب با توجه به خشکسالی‌های اخیر، وجود آفات و امراض به‌خصوص کرم گلوگاه انار و عدم پوشش بیمه ای آن از عمده مشکلات انارکاران این شهرستان است.