کارشناس بیمه محصولات کشاورزی در جلسه کارگروه بیمه از ریزش بیش از حد میوه در انجیرستان های نی ریز خبر داد.
حمیدرضا علینقی گفت: پس از اعلام خسارت انجیرکاران نیریز و بررسی موضوع مشخص شد تداوم دمای بالای چهل درجه در دوره «بردهی» به مدت چندین روز از علل اصلی خسارت میباشد.
وی با اشاره به تأثیر وزش بادهای موسمی و رطوبت بالا به عنوان عوامل تأثیرگذار در زمان گرده افشانی، تأکید کرد: با توجه به هزینه بالای تهیه میوه برانجیر، کاشت درخت آن میبایست در دستور کار باغداران قرار گیرد.
در پایان جلسه کارگروه مصوب شد که صندوق بیمه محصولات کشاورزی پیگیریهای لازم را انجام دهد و حداقل خسارت وارده را ۲۵ درصد محاسبه کند.