مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: با حذف حواله‌های فیزیکی، کود شیمیایی یارانه‌دار تنها با حواله الکترونیکی عرضه می‌شود که هم‌اکنون توزیع آن توسط هفت کارگزار بخش دولتی و خصوصی این شهرستان درحال‌انجام است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری تصریح‌کرد: صدور حواله الکترونیکی از سامانه پایش مواد کودی امکان‌پذیر است و برای این منظور، اطلاعات فردی کشاورزان باید در سامانه جامع پهنه‌بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی ثبت شده باشند.

او افزود: سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه‌بندی متصل است و بهره‌بردار برای هر محصول زراعی و باغی، درخواست خود را در سامانه پایش کودی ارسال می‌کند و این امر سبب می شود تا  ازاین پس کودهای شیمیایی به کشاورزان واقعی تعلق گیرد.

به‌گفته وی؛ مراکز جهادکشاورزی هر منطقه، بر اساس درخواست کشاورزان، سهیمه درخواستی را به صورت حواله الکترونیکی به کارگزاری‌ها ارسال می نمایند و متقاضیان سهمیه کود خود را دریافت می‌کنند.

بصیری تاکیدکرد: این اقدام به منظور حذف واسطه‌ها و جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو است و تلاش می‌شود کود موردنیاز کشاورزان؛ به موقع، توزیع و در دسترس آنها قرار گیرد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه  نی‌ریز 25هزار هکتار باغ دارد و بر اساس برنامه پیش بینی شده  امسال 474 هکتار گندم و 570 هکتار جو در منطقه کشت خواهد شد؛ اظهارکرد: در حال حاضر، توزیع کود شیمیایی ازته، پتاسه و فسفاته با قیمت ثابت سال زراعی گذشته توسط کارگزاری ها در حال انجام است و از ابتدای امسال تاکنون، 266 تن کود ازته، 100 تن فسفاته و 30 تن پتاسه در اختیار کشاورزان قرارگرفته که ازاین مقدار و با شروع این طرح؛  تحویل 70تن آن به‌صورت الکترونیکی بوده است.