مدیر جهادکشاورزی شهرستان ني ريز از پایان برداشت آلوبخارای دیم در ني‌ريز خبرداد و گفت: عمده سطح زير كشت این محصول به مساحت  225 هکتار در منطقه مشکان واقع شده که 210 هكتار آن بارور است.

به گزارش روابط عمومي مديريت جهادكشاورزي شهرستان ني‌ريز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت آلوبخارا از اواخر مرداد آغاز شد و در دهه اول شهریورماه به پایان رسید.

وی تصریح‌کرد: عملکرد محصول آلو بخارای تر با توجه به خشکسالی و سرمازدگی در سال جاری 210 تن بوده که نسبت به شرایط طبیعی با افت 420 تنی مواجه شده‌ایم.

او خاطرنشان‌کرد: این محصول به صورت سالم، کاملا ارگانیک و بدون استفاده از هیچگونه کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود.

بصیری به مصارف آلوبخارا نیز اشاره و اظهارکرد: انواع مختلف آلو در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان به‌کار می‌رود.