کارشناس مسئول واحد حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: با توجه به اینکه سم "فسفردوزنگ" به مراكز جهادکشاورزی ارسال شده است باید از دادن سم خام به بهره برداران جدا خودداري شود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، زهرا مستفیضی تصریح کرد: اين سم به علت سميت زياد براي پستانداران، بايد زیر نظر کارشناس فني تهيه و مصرف شود.

وی افزود: فسفردوزنگ به صورت خشك پايداري زيادي دارد ولي در هواي مرطوب به تدريج به فسفين تبديل مي شود و بسيار خطرناك است .

او اظهارکرد: شكل ظاهري این سم، پودر خاكستري مايل به سياه با بوي مشخص سير و مزه قوي است که برای مبارزه با  موش های مغان، ورامین، تاترا و مريون هاي غلات استفاده می شود.

به گفته مستفیضی؛ براي هر هكتار 200 تا 250 گرم فسفردوزنگ مصرف می شود و به منظور تهيه طعمه مسموم، می باید 2 گرم روغن خوراکی را با 100 گرم گندم و 2 تا 2.5 گرم سم مخلوط  کنیم.