مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی ریز گفت: در راستای دستیابی به اهداف محیط زیست و سلامت غذا به ویژه طرح ارتقاء ضریب امنیت غذایی هشت محصول در سال 1398، این مدیریت از سوی محمدمهدی غیاثی رییس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهادکشاورزی فارس مورد تقدیر قرار گرفت و لوح سپاس دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی ریز، علیرضا بصیری در همین زمینه یادآورشد: این شهرستان در یکسال گذشته اولین گواهی محصول ارگانیک انار فارس و اولین پروانه کاربرد نشان حد مجاز آلاینده ها را در استان برای محصولات پسته و زعفران دریافت کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به روند رو به رشد نی ریز درچند سال اخیر، خاطر نشان کرد: تولید محصولات گواهی شده، سالم  و ارگانیک از اولویت های بخش کشاورزی است که در همین زمینه مراجع مربوط پس از آزمایش های لازم، اقدام به صدور گواهی های ICM، استاندارد تشویقی و ارگانیک می کنند که در راس همه آن ها  گواهینامه مدیریت محصولات کشاورزی ارگانیک قراردارد.